Kuřecí maso a chřest na grilu

Lehké a chutné kuřecí maso s chřestem na grilu – ideální pro zdravý oběd nebo večeři, plné bylinek a skvélé chuti. Rychlé, zdravé a plné vitamínů!
Čas přípravy4 minutes
Čas vaření25 minutes
Chod: Hlavní jídlo

Suroviny

  • 500 g Chřest/černý kořen
  • 500 g Kuřecí maso
  • zeleninový vývar
  • pepř
  • tymián
  • oregano
  • rozmarýn
  • šalvěj
  • citronová šťáva

Instrukce

  • Maso naložíme do bylinek (vývar, pepře, citronové šťávy, oregana, rozmarýnu a šalvěje) alespoň na hodinu.
  • Chřest si povaříme ve vodě ochucené vývarem po dobu 8min.
  • Maso i předvařený chřest/černý kořen grilujeme po dobu 25minut.

Notes

Krok 1 a výš